Bootkappen

U bent op zoek naar een nieuwe bootkap voor uw motorboot, zeilboot of sloep? Bij MR-Maritiem bent u hiervoor aan het juiste adres!

Aan de hand van een paar foto’s en uw wensen kan een eerste kostenindicatie worden afgegeven. Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken. Vervolgens zal een bezoek worden ingepland om de boot te bekijken en verdere details door te spreken.

Een nieuwe kap wordt geleverd op basis van een nieuwe mal. Wij maken geen kopie van de bestaande kap. Wanneer deze al jaren op de boot zit, is het doek vaak uitgerekt, waardoor een strak resultaat niet gegarandeerd kan worden. U kunt ervoor kiezen het bestaande buizenframe te laten gebruiken of tegen meerprijs nieuwe buizen te laten maken van RVS/Aluminium.

LED-verlichting: MR-Maritiem levert ook LED-verlichting welke aan de binnenzijde van de kap door middel van klittenband wordt geplaatst. De ledstrip zal in een hoes van bootkapstof worden weggewerkt. Het aansluiten van de verlichting kunt u zelf verzorgen of door ons laten verzorgen.

Reparaties:  Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het vervangen van het glasvenster, ritsen, doorstikken van de kap, vernieuwing van drukknoppen etc..

Tip: wees er op tijd met het vervangen van het glasvenster en laat het glasvenster zitten in de kap. Wanneer het wordt verwijdert, kan de pasvorm niet worden gegarandeerd.

MR-Maritiem werkt voornamelijk met Sunbrella plus bootdoek. Een geweven acryl doek 100% in massa spingaren geverfd.  Door die speciale behandeling duurt het zeer lang voordat de kleuren zouden kunnen vervagen en heeft Sunbrella de hoogst haalbare kleur- en weersbestendigheid voor bootkappen met maar liefs 5 jaar garantie. Een doek met unieke kwaliteitseigenschappen en top uiterlijke presentatie.