Referenties

Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by Anet on MR-Maritiem
Bootkap

Vorig jaar nieuwe tent laten maken, helemaal blij mee.Vorige week zijn wij onder het varen een paneel van de zijkant van onze tent verloren. Contact gelegd op zaterdag, maandag ingemeten en zojuist kreeg ik een foto dat de tent er alweer op zit!TOP TOP TOP.

Graag gedaan, kunnen jullie weer lekker verder varen.

by Rene on MR-Maritiem
Bootkap Tengro 850

Nieuwe bootkap laten maken door Mr Maritiem voor onze Tengro.Zeer tevreden over het resultaat.Ook het meedenken en de adviezen vooraf waren superVoor iedereen aan te raden.Zeer blij met onze keurige en superafgewerkte kap.Bedankt !!

Dank voor de complimenten, veel plezier met nieuwe kap!

by Marco Koster on MR-Maritiem
Nieuwe bootkap

Voor onze van der werffkruiser een schitterende nieuwe kap gemaakt door Mr Maritiem, echt een aanrader, er wordt met je meegedacht om een zo'n compleet mogelijk totaalplaatje te maken, en indien mogelijk al je wensen in te willigen of met goede alternatieven te komen voor het onmogelijke.

Bedankt voor de complimenten Marco en veel plezier met jullie boot en nieuwe kap.

by marcel on MR-Maritiem
reparatie zeilen

De partytent die door ons aangeschaft was had zwakke ritssluitingen. deze laten vervangen door sterkere ritssluitingen en een extra ingang laten maken.snelle service en goed advies gehad.

Graag gedaan en bedankt voor de opdracht.

by Léon Dörr on MR-Maritiem
Nieuw kuipzeiltje en nauticfloor matten door MR Maritiem

Via een goede vriend in contact gekomen met MR Maritiem. Een nieuw kuipzeiltje en Nauticfloor matten laten maken voor onze boot. Prachtig resultaat geworden. Wij zijn er erg blij mee. Goede service en zij komen met goede ideeën en tips. Uitgevoerd in juni 2018.

Goed te horen dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen in ons.

by Wil & Paul Taling on MR-Maritiem
Bootkap

In 2017 nieuwe kap voor ons gemaakt en nu van binnen los te ritsen, grotere zijramen goed met ons meegedacht en waar we zeer tevreden mee zijn, ook de stof van goede kwaliteit veel keuzes daarin.

Bedankt voor jullie review. Goed te horen dat de kap bevalt.

by Meine on MR-Maritiem
Nieuwe kap

Nieuwe kap laten maken met nieuwe RVS buizen. Is goed meegedacht over de uitvoering. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Het was een leuke uitdaging om een kap te maken met ritsbare blinderingen aan de zijkanten en achterkant. En het unieke schuifsysteem met volledige afdichting. Veel plezier met de kap.

by Peter on MR-Maritiem
Bootkap 2 delig Waterland 750

2 delig bootkap laten maken op onze Waterland 750.Helemaal dik tevreden ermee, uitgevoerd voorjaar 2016.

Dank voor je bericht Peter. Top dat de kap bevalt.

by Marry on MR-Maritiem
Bootkap

Nieuwe bootkap laten maken, zeer tevreden en super blij mee.Ik heb mijn wensen doorgegeven en die zijn er in verwerkt😜😜😜

Graag gedaan en veel plezier met je nieuwe kap.

by Klaas en Loes Duijst on MR-Maritiem
Tafel en kap laten maken.

Hebben nu twee keer wat laten maken door MR.Maritiem en zeer tevreden.. Een tafel voor de rondzit in onze Marco 8.60 , hebben nu meer ruimte om de tafel heen. En sinds dit voorjaar een nieuwe kap met nieuwe roestvrijstalen buizen. Michel luistert eerst naar wat we allemaal wilden en komt zelf ook nog met goede suggesties of ideeen . Kap is van mooie kwaliteit stof. Het mallen en opmeten gebeurd zeer nauwkeurig. Bedankt Michel en we hebben alweer twee opdrachten voor je in petto .

Leuk te lezen dat jullie tevreden zijn, graag gedaan en dank voor het vertrouwen.